+31 70 711 23 00

Formele overdracht activiteiten

By 1 september 2020Nieuws

Met gepaste trots melden wij dat vandaag de formele overdracht heeft plaatsgevonden van de bewind en executele activiteiten van ABN AMRO Private Banking aan Capital Support. De overname betreft zo’n 1.000 klanten waarbij Capital Support is benoemd voor deze activiteiten en zo’n 100 klanten waarbij Capital Support thans als zodanig optreedt. De continuïteit in de dienstverlening aan de cliënten wordt geborgd doordat een deel van de bewind en executele specialisten en ondersteuners van ABN AMRO er voor heeft gekozen om hun werkzaamheden onder de vlag van Capital Support voort te zetten.

Lodewijk Siertsema, Managing Partner Capital Support: “In de afgelopen maanden hebben we samen met de medewerkers van ABN AMRO hard gewerkt aan het slagen van deze overdracht. Wij zijn trots en verheugd dat de overname nu is afgerond. Binnen onze Family en Charity Office zijn deze diensten een kernactiviteit. Wij verwelkomen de specialisten, ondersteuners en natuurlijk alle cliënten van ABN AMRO van harte”. Met de overname van deze activiteiten is Capital Support één van de grootste gespecialiseerde en onafhankelijke bewindvoerders en executeurs in Nederland.

 

Capital Support

Capital Support is een multi-Family en Charity Office gevestigd in Den Haag. Zij begeleidt en ondersteunt haar cliënten op het gebied van (financiële) administratie, vermogensregie, directievoering, domicilieverlening, bewind en executele en participantenadministratie. Capital Support (“CS”) is ontstaan vanuit MeesPierson Private Trust met meer dan 120 jaar historie, en bestaat in zijn huidige vorm inmiddels ruim 15 jaar en telt een 30-tal medewerkers. Capital Support richt zich op vermogende particulieren, ondernemers en rechtspersonen (vennootschappen en stichtingen). CS heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank in het kader van de Wet Toezicht Trustkantoren.