Ons team

Deze medewerkers staan voor u klaar

Capital Support team

Opgericht in 2005, maar door overgenomen activiteiten met een historie die teruggaat naar 1899 brengen wij veel ervaring in. Als Family- én Charity office biedt Capital Support cliënten al jaren ondersteuning op gebied van administratie, vermogensregie, domicilie & bestuur, bewind & executele, private client services en filantropie.

Capital Support is groot genoeg om professioneel en efficiënt te zijn en klein genoeg voor écht persoonlijke dienstverlening. Dat laatste waarborgen wij door onze onafhankelijkheid, integere bedrijfsvoering en continuïteit. Wij hebben een vergunning van de Nederlandsche Bank in het kader van de Wet Toezicht Trustkantoren en een uitgebreide compliance & risk functie. Zo weet u dat wij aan alle wettelijke eisen voldoen en garant staan voor een betrouwbare bedrijfsvoering.

Wij bieden u maatwerk voor grip op vermogen én grip op filantropie.

070 711 23 00

Raad van Advies

Capital Support krijgt de ondersteuning van een ervaren Raad van Advies. De leden hebben hun sporen verdiend in finance, recht, bedrijfsleven en ondernemerschap. Ze prikkelen, confronteren, inspireren en adviseren ons met een grote passie voor het vak.

Robert van der Meer is emeritus hoogleraar Finance aan de Rijksuniversiteit van Groningen en daarnaast commissaris bij verschillende organisaties. Hij maakte deel uit van de raad van bestuur van Aegon en Fortis/Amev en werkte geruime tijd als financieel directeur bij Shell.

Bob Conijn is of counsel bij Benvalor. Voorheen was Bob partner bij Van Mens en Wisselink en bij Benvalor. Bobs expertise ligt op het terrein van ondernemingsrecht, fusies en overnames en private clients.

Marco Bosma is een senior influencer op het gebied van innovatie- en venture management. Marco heeft ruime nationale en internationale ervaring op gebied van banking en banking technologie en werkte bij Citibank, Reuters, ABN AMRO en Rabobank.  Zijn aandachtsgebieden zijn digitale transformaties,  platform bankieren, capital markets, blockchain en artificial intelligence waarbij hij partnerships en allianties bouwt om meerwaarde te creëren. Naast Capital Support is Marco actief bij Nxchange.com, Northchain.tech , Blits.ai en Match-maker.ventures.

Peter van Duinen

Oprichter | Partner

Willem van der Marel

Partner | Vermogensregie

Jan Willem Quarles van Ufford

Partner | Vermogensregie

Lodewijk Siertsema

Managing Partner

Niels Dingemanse

Partner | Charity Office

Johan van de Velde

CFO | Senior Administrateur

Arent Droogh

Compliance & Risk

Christien Fiering

Business Operations | HR

Pieter van Berckel

Associate Partner

Robert Kreder

Associate Partner

Fred Eenink

Senior Financieel Accountmanager

Dennis Krap

Senior Financieel Accountmanager

Arie Groen

Senior Financieel Accountmanager

Cynthia van de Velde

Senior Financieel Accountmanager

Martin van Baren

Senior Financieel Accountmanager

Allard Korthals Altes

Senior Financieel Accountmanager

Simone de Haan

Senior Financieel Accountmanager

Laurens Kost

Bewind & Executele

Sven Jansen

Vermogensregie

Stefan Bouwman

Financieel Accountmanager

Ramon van Eijck

Directeur Bureau Zabawas

Fleur Dingemanse

Accountmanager Charity