+31 70 711 23 00

Nieuwe partner Capital Support

By 17 december 2019Nieuws

Nieuwe Partner Capital Support

Met ingang van 1 januari 2020 zal Lodewijk Siertsema (56) het team van Capital Support komen versterken.
Lodewijk was, na een internationale banken carrière bij MeesPierson, Fortis en Credit Suisse, met als voornaamste werkterreinen Investment Banking en Private Wealth Management, de afgelopen 7 jaar lid van de Raad van Bestuur van InsingerGilissen.

Begin februari 2020, na goedkeuring van de toezichthouder, zal Lodewijk oprichter Peter van Duinen na een periode van 15 jaar opvolgen als Managing Partner van Capital Support. Gezamenlijk zullen zij het dagelijks bestuur vormen.

Capital Support is een multi-family office met een historie die teruggaat tot 1899. Capital Support begeleidt en ondersteunt cliënten op de gebieden (financiële) administratie, vermogensregie, bewind en executele, filantropie en private cliënt services. Er wordt gewerkt onder vergunning van De Nederlandsche Bank in het kader van de Wet toezicht trustkantoren. Een uitgebreide Compliance & Risk functie is onderdeel van de organisatie. Capital Support hecht waarde aan onafhankelijk advies, treedt niet op als vermogensbeheerder en biedt nadrukkelijk geen beleggingsproducten aan.

Capital Support is zeer verheugd met de komst van Lodewijk. Met zijn kennis en ervaring, zowel op de verschillende terreinen waar Capital Support actief is als bij het leiding geven aan de organisatie, zal hij de komende jaren een belangrijke bijdrage leveren aan de professionalisering en groei van Capital Support.

Leave a Reply