Vermogensregie

Uw vermogen onze zorg

Capital Support Vermogensregie

Capital Support vermogensregie coördineert uw totale vermogen. Op basis van deze dienstverlening bieden wij de kennis en kunde die nodig is om uw vermogen te begeleiden. Met alles wat hierbij komt kijken. Het beheer van uw kapitaal vergt veel tijd en deskundigheid. U zit aan tafel met vermogensbeheerders, verzekeraars, onroerend goed beheerders, private equity partijen, belastingconsulenten en diverse andere adviseurs. Als family office nemen wij u het werk uit handen. Uw vermogen is hiermee onze zorg. Capital Support fungeert als onafhankelijke schakel en gesprekspartner naar bovengenoemde partijen, in opdracht van de cliënt.

Onafhankelijke schakel

Binnen Capital Support vermogensregie kennen wij de financiële wereld en met name ook die van vermogensbeheerders heel goed. Zelf zijn we nadrukkelijk geen vermogensbeheerders. Doordat wij geen vermogensbeheerders zijn en geen vergoedingen ontvangen van de partners met wie we werken, is onze onafhankelijkheid gegarandeerd. Bovendien stelt dit ons in staat desgewenst die partner te zoeken die het beste bij u past. Zonder tegenstrijdige belangen. Wij filteren en wegen, meten en vergelijken, consolideren en bespreken. Uw wensen over uw vermogen zijn leidend, nu en in de toekomst.

Betrouwbare doelmatige rapportages van de ontwikkelingen binnen uw vermogen stellen u in staat om tijdig de juiste beslissingen te nemen. Op een natuurlijke wijze fungeren wij als klankbord m.b.t. uw financiële beslissingen. Zie ons daarom als uw vermogensbegeleiders. In dienst van de cliënt kijkt Capital Support zorgvuldig mee met wat uw uitvoerende financiële partijen doen. Onafhankelijk, integer en betrokken. Als een goed financieel rentmeester biedt Capital Support op basis van vermogensregie inzicht, overzicht en begeleiding bij al uw financiële zaken. Gezamenlijk creëren wij op deze wijze financieel comfort.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten of heeft u andere vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

070 711 23 00