Administratie

Uw administratie in goede handen

Ondersteuning bij de administratie

Het verzorgen van de administratie behoort tot de kern van onze dienstverlening.
Voor zowel uw privé als zakelijke administratie staan onze specialisten voor u klaar. Wij nemen het administratieve werk uit handen, zodat u zich hier geen zorgen om hoeft te maken. Hierdoor krijgt u goed inzicht in uw situatie en houdt u tijd over.

Wij staan u graag bij met het opstellen van jaarrekeningen, rapportages en andere jaarstukken. Ook kunnen wij ons, indien gewenst,  ontfermen over het betalingsverkeer. Wij bieden maatwerk, dus neem gerust contact op zodat wij onze dienstverlening op uw wensen kunnen afstemmen. Wilt u orde en comfort? Dat krijgt u met de administratieve diensten van Capital Support.

Voor privé en rechtspersonen

Onze administratieve dienstverlening zetten wij ook in voor vermogensfondsen en goede doelen. Cliënten kunnen op ons rekenen voor assistentie bij het oprichten van een (ANBI-) stichting en het opstellen van de strategie en het beleid. Wij zorgen er hierbij voor dat de stichting voldoen aan de eisen die gelden voor Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI).

Hiernaast assisteren wij vermogensfondsen bij het naleven van de publicatieplicht die geldt voor ANBI-instellingen en de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Besturen van fondsen kunnen ook rekenen op uitgebreide bestuursondersteuning zodat besturen en vergaderen soepel en professioneel verloopt. Bovendien heeft Capital Support een uitgebreid secretariaat dat vermogensfondsen ondersteunt bij de aanvraagprocedures en donatie uitbetalingen verwerkt.  Voor administratieve ondersteuning zijn particulieren, ondernemingen én stichtingen bij ons aan het juiste adres.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

070 711 23 00