Multi-family én charity office

Voor grip op vermogen en grip op filantropie

Grip op vermogen

Capital Support is een multi-family office dat particulieren, families en besturen begeleidt en ondersteunt zodat zij grip krijgen én behouden op hun vermogen.
Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers en ons uitgebreide dienstenpalet, bieden wij u maatwerk. Wat wij zoal doen?

Het verzorgen van de Administratie is ons sterke punt. Wij stellen jaarrekeningen op voor particulieren én ondernemers en ontfermen ons over allerlei andere administratieve taken.

Naast onze administratieve expertise, zorgen onze specialisten Vermogensregie voor een helder overzicht van uw totale vermogen. Wij monitoren vermogensbestanddelen en rapporteren over de prestaties van de vermogensbeheerders.

Hiernaast zijn wij bevoegd om te besturen, wij zetten deze dienst in om u continuïteit, professionaliteit en/of anonimiteit te bieden. U kunt uw stichting of onderneming op ons adres inschrijven zodat uw privéleven niet belast wordt.

Voor privé en rechtspersonen

Ook bieden wij Bewind & Executele diensten. Het kan voorkomen dat u of een geliefde niet langer de zorg over het vermogen kan of wil dragen, wij kunnen dan optreden als onafhankelijk bewindvoerder. U kunt ons ook aanstellen als executeur.

Meer comfort en tijd overhouden? Schakel onze persoonlijke assistenten in. Wij leveren Private Client Services zodat uw agenda op orde is en zaken goed geregeld worden.

Capital Support heeft ook een uitgebreid Charity Office. Bekijk de Charity Office pagina voor meer informatie over onze begeleiding en ondersteuning op gebied van filantropie.

MEER INFORMATIE?

Wij bieden maatwerk, dus neem gerust contact op zodat wij onze dienstverlening op uw wensen kunnen afstemmen.
Voor orde en comfort, kiest u voor Capital Support.

 

070 711 23 00