Administratie

Administratieve ondersteuning voor goede doelen en vermogensfondsen

De stichtingsadministratie op orde

Bijdragen aan de maatschappij wordt een stuk eenvoudiger wanneer de administratie op orde is. Het verzorgen van administratie is een van onze kernkwaliteiten. Wij bieden particulieren, ondernemingen en stichtingen administratieve ondersteuning. Onze specialisten zijn deskundig in het opstellen van jaarrekeningen, jaarverslagen en andere stukken. Hiermee heeft u als bestuurder een helder inzicht in de financiële situatie van de stichting.

Ook assisteren wij stichtingen met het naleven van de administratieve richtlijnen die gelden voor fondsen. Hierbij kunt u denken aan de administratieve eisen voor Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI) en de publicatieplicht voor zulke stichtingen. Deze richtlijnen worden alsmaar belangrijker voor goede doelen én vermogensfondsen. Door onze uitgebreide Compliance functie kunnen wij filantropische organisaties bovendien bijstaan bij de naleving en uitvoering van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG).

Ondersteuning bij de aanvraagprocedure

Capital Support beschikt over een uitgebreid secretariaat dat administratieve ondersteuning biedt voor vermogensfondsen. Wij verzorgen de complete aanvraagprocedure voor vermogensfondsen. Vermogensfondsen kunnen rekenen op professionele ondersteuning waardoor het bestuur zich kan toeleggen op bestuurszaken.Wij verwerken de aanvragen, bereiden bestuursvergaderingen voor en zorgen dat gehonoreerde aanvragen uitbetaald worden.  Voor meer informatie over onze ondersteuning voor besturen gaat u naar onze dienst Bestuurdersondersteuning.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

070 711 23 00