Charity Office

Begeleiding en ondersteuning voor filantropen en fondsen

Begeleiding en ondersteuning voor grip op filantropie

Bijdragen aan de maatschappij kan op veel verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld direct schenken, een vermogensfonds oprichten of nalaten aan een goed doel. Maar welk doel kiest u en hoe weet u of uw donatie goed terecht komt? Het Charity Office van Capital Support begeleidt en ondersteunt particulieren en families bij zulke filantropie vraagstukken. Bovendien zijn wij er ook voor de besturen van vermogensfondsen en goede doelen.

Door onze ervaring in de financiële en filantropische sector wordt ‘goed doen’ eenvoudiger. Wij helpen cliënten om hun visie scherp te krijgen en op een passende manier te geven aan goede doelen. Ook biedt Capital Support ondersteuning op het vlak van op- en inrichting, administratie, aanvraagprocedures en governance van (vermogens)fondsen.

Wij zijn de onafhankelijke partij die met u meedenkt en volledig in dienst staat van u en/of de stichting. Met ons als klankbord en/of als ondersteuner wordt ‘goed doen’ eenvoudiger én bent u zeker van een professionele aanpak. Capital Support zorgt ervoor dat u met een gerust hart geeft, professioneel bestuurt en optimaal kunt genieten van het resultaat van uw acties.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

070 711 23 00